НСЗУ ІНФОРМУЄ – ІНФОРМАЦІЯ ПРО МЕДИЧНІ ПОСЛУГИ СТАЄ ДОСТУПНІШОЮ

Національна  служба здоров’я України інформує, що її спеціалістами розроблено та запущено у роботу у тестовому режимі дашборд «Електронна карта місць надання послуг за програмою медичних гарантій» (далі – Дашборд).

Для прямого доступу пацієнтів виводиться інформація щодо всіх надавачів медичних послуг, які уклали договір з НСЗУ та відповідно які надають медичні послуги передбачені такими договорами.

Дашборд розміщено на офіційному веб-сайті НСЗУ та доступний за посиланням: https://edata.e-health.gov.ua/e-data/dashboard/pmg-services-map.

Дашборд містить два розділи:

  1. “Місця надання послуг із медичної допомоги. Карта”.

При наведенні вказівника мишки на МНП на карті з’являється довідкова інформація про надавача послуг: адреса, графік роботи та умови надання послуг. Також пошук необхідного закладу охорони здоров’я можна здійснити за допомогою фільтру “Пошук за адресою місця надання послуг”, який знаходиться над картою. Таблиця під картою відображає інформацію про виділені (активні) МНП на карті, а саме: назву навача послуг, адресу місця надання медичних послуг (МНП), телефон надавача медичних послуг, умови надання допомоги за МНП, показник та кількість за відповідним показником.

У цьому розділі представлено таблицю, яка, відповідно до обраних фільтрів, відображає таку інформацію: назву надавача послуг, адресу МНП, режим роботи, телефон, умови надання допомоги, показник та кількість за відповідним показником. У кожному розділі, ліворуч, знаходяться фільтри: область, громада, населений пункт, форма власності надавача, надавач послуг за допомогою яких з легкістю можна здійснити пошук необхідної інформації. Разом з тим, пошук необхідної інформації можна здійснити за допомогою фільтрів: пакет медичних послуг за програмою медичних гарантій, код послуги з електронного направлення, спеціалізацію/посаду медичних працівників, код медичної інтервенції (за НК:026:2021 «Класифікатор медичних інтервенцій»).

Додатково НСЗУ інформує, що під Дашбордом розміщено детальну інструкцію, щодо користування електронним ресурсом «Дашборд НСЗУ».

Центр комунікації КНП Міська дитяча клінічна лікарня