ДИТЯЧУ ЛІКАРНЮ ВІДВІДАЛИ ПРЕДСТАВНИКИ МІЖНАРОДНОЇ ГУМАНІТАРНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ MEDU

Реалізація міжнародного проєкту “Охорона здоров’я та психологічна і психосоціальна підтримка постраждалого у війні населення у Чернівецькій області”, який фінансується італійською Агенцією з питань співробітництва у галузі розвитку (AICS), – це багатопланова діяльність, спрямована сприяти оптимізації роботи медичних установ Чернівецької області для покращення доступу населення до медичної допомоги.

У рамках програми візиту у нашу область представники Міжнародної гуманітарної організації MEDU ознайомилися сьогодні із діяльністю ряду медичних установ: відвідали Чернівецький обласний кардіологічний центр та Міську дитячу клінічну лікарню Чернівецької міської ради.

Медичну гуманітарну місію італійських колег гостинно зустрічали Дмитро Білоус, генеральний директор дитячої лікарні, Ярослав Пенішкевич, професор, доктор медичних наук, знаний в області науковець та хірург-офтальмолог, представники колективу. Поважних гостей ознайомили із умовами роботи дитячих лікарів, розповіли про діяльність адміністрації лікарні в умовах нових викликів, спровокованих воєнною агресією проти України, показали роботу Центру травматології і ортопедії, нейрохірургії та офтальмології дитячої лікарні, який наразі знаходиться у стадії реформування та оптимізації роботи з маленькими пацієнтами. На завершення візиту італійські партнери подарували дитячому клінічному закладу ультразвуковий офтальмологічний сканер.

На фото: під час візиту делегації Міжнародної гуманітарної організації MEDU у Міську дитячу клінічну лікарню.

Центр комунікації КНП Міська дитяча клінічна лікарня