Запрошуємо переглянути «Путівник доброчесного медичного працівника»

У цьому випуску медичні працівники отримають роз’яснення, у якому випадку заклади охорони здоров’я державної та комунальної форм власності можуть надавати платні послуги, які не входять у програму медичних гарантій.

Обов’язковою  умовою передбачено, що такий перелік послуг та їх вартість попередньо затверджені та опубліковані.

Наприклад, це можуть бути послуги стоматології, вибір конкретної бригади для пологів, покращені умови у палаті лікування чи пологів тощо.

Серія відеороликів «Путівник доброчесного медичного працівника» підготовлена Офісом доброчесності НАЗК спільно з Академією НСЗУ та присвячена різним випадкам з медичної практики, що потребують доброчесної поведінки.

Ці ролики спрямовані на підвищення обізнаності медичних фахівців про засади доброчесної поведінки та запобігання корупції у медичній практиці.

Платформа Академії НСЗУ – електронний майданчик для розміщення онлайн курсів, вебінарів, новин та іншої корисної інформації стосовно підвищення кваліфікації лікарів, медичного та адміністративного персоналу закладів охорони здоров’я, розвитку їх професійних навичок та особистісних якостей, а також інформування пацієнтів про медичні послуги за програмою медичних гарантій.

Публікація підготовлена за матеріалами Академії НСЗУ

Центром комунікації КНП Міська дитяча клінічна лікарня

 

Із навчальними матеріалами можна ознайомитися у соціальних мережах:

Facebook МДКЛ ► https://fb.watch/uHMU11ExT2/

Telegram канал ► https://t.me/academy_NSZU

Viber спільнота ► https://bit.ly/3rIAQKJ

Facebook спільнота ► http://surl.li/plmft

Linkedin ► http://surl.li/ohpxf

Сайт Академії НСЗУ ► https://academy.nszu.gov.ua/ #АкадеміяНСЗУ #НСЗУ