Інформаційний сайт
Комунального некомерційного
підприємства м. Чернівці

“ЧУТЛИВІ” МЕДИЧНІ ДАНІ ПАЦІЄНТА

Унікальна державна ІТ-компанія, яка відповідає за цифрову трансформацію системи охорони здоров’я України, EZdorovya на своїй сторінці у Фейсбуці систематично надає корисну і цікаву для спеціалістів медичної галузі інформацію, яка є вкрай надважливою для врахування у повсякденній роботі.

Важливою необхідністю при лікуванні пацієнта є доступ лікаря до особливо важливих, як їх називають – “чутливих”, персональних даних.

Необхідно знати, що “чутливі” медичні персональні дані пацієнта підлягають особливим правилам збереження та доступу до них в ЕСОЗ.

Доступ до такої документації має тільки автор медичного запису, жоден з інших лікарів, навіть сімейний, такого доступу не мають.

Якщо у процесі лікування виникає потреба в доступі до таких даних, то потрібно здійснити запит на доступ. Як же подати доступ до чутливих даних пацієнта, переглядайте нижче.

Як здійснюється доступ до медичних даних пацієнта в ЕСОЗ: https://www.facebook.com/ezdorovya/posts/pfbid02kt4DLkzeiuM1VSk7Myx4qXLySMW3AqzhhD24hNuaLHig9juQoACD79WQ6jJKLJZWl