Дбаємо про красу нашої землі!

Дбаємо про красу нашої землі!

Вже стало доброю традицією, що з перших погожих весняних днів практично весь колектив Чернівецької міської дитячої клінічної лікарні бере активну участь у благоустрої території медичного закладу. 

– Вже ведуться роботи з прибирання від залишків минулорічного листя та будівельних матеріалів, що зберігалися на спеціальних майданчиках, – розповів заступник генерального директора з технічних питань Руслан Кудринський, – важливим елементом підготовки є також упорядкування і маркування пішохідних доріжок, відновлення пофарбованих елементів дитячого майданчика тощо. Хочу наголосити, що при цьому ми не полишаємо виконання заходів щодо адаптації доступності лікарні для маломобільних відвідувачів.

 

Найбільше радості й емоцій у співробітників викликає впорядкування і озеленення території. Кожне відділення лікарні має закріплену ділянку, господарсько-технічні служби медичного закладу приготували знаряддя праці та допоміжні матеріали. 

– Для кожного з нас, практично усього колективу, робота це другий дім, де ми проводимо майже половину свого свідомого життя! Тому байдужих нема. Хоча конкурс квітів проводиться у квітні, коли встановляться теплі дні, зауважила заступник генерального директора з медсестринсьтва Валентина Данилюк, – ми вже працюємо над цим завданням. 

Не секрет, що лідерами у цій роботі є медичні сестри: саме вони розробляють нові кольорові композиції з квітів, організовують усю роботу, вносять елементи креативності та змагальний дух. За участі дітей співробітників, які завжди охоче беруть у цьому участь, веселим гамірливим колективом ми  висаджуємо тендітні паростки, потім фотографуємося на згадку. Це дуже важливо, адже ми не просто «озеленюємо» територію, ми власним прикладом прищеплюємо нашим дітям любов до краси і до праці, виховуємо у юних громадян держави той справжній, глибокий український патріотизм, яким завжди славиться наш народ.

Центр комунікації

КНП Міська дитяча клінічна лікарня