Інформаційний сайт
Комунального некомерційного
підприємства м. Чернівці

ДОПОМАГАЄМО ЗСУ – НАБЛИЖАЄМО ПЕРЕМОГУ!

Майже два роки триває військова агресія росії проти суверенної держави Україна. Мрії ворога про «бліц-кріг» розбилися на друзки, дякуючи неймовірній мужності воїнів ЗСУ, бійців територіальної оборони, зусиллям і підтримці тилу! Віроломний ворог розраховував на легку здобич, загарбавши наші землі, натомість зустрів самовідданий опір не просто держави, а усієї волелюбної української нації.

Українці, хто живе і працює у віддалених від фронту областях тилу, куди агресор не зміг добратися, організували всенародну допомогу нашим захисникам, які ризикуючи життям, спинили наступ рашистів та почали відвойовувати тимчасово окуповані території!

Сьогодні українці для фронту готують та відправляють продукти харчування та теплі речі, унікальні саморобні печі і, навіть, мобільні лазні, медикаменти та багато іншого.

Однак, виклики сьогодення вимагають брати на озброєння та надавати фронту високотехнологічне обладнання, яке дозволяє бійцям бути мобільними, вести спостереження та вражати ворога із закритих позицій, завдавати несподіваних ударів там і тоді, де і коли ворог не очікує!

Саме тому бійцям на фронті передали сотні і тисячі тепловізорів, снайперських гвинтівок, високоякісних дронів для спостереження та коригування вогню, а також дронів-камікадзе, які здатні несподівано вразити ворога та завдати агресорові непоправних втрат, високопрохідних машин.

Посильну участь у цій справі бере і колектив Дитячої клінічної лікарні Чернівецької міської ради.

Профспілковий комітет, за сприяння адміністрації лікарні та особисто генерального директора Дмитра Білоуса, за період військового стану надав допомогу ЗСУ на суму близько 80 тисяч гривень, а також фінансову допомогу близько 36 тисяч гривень співробітникам лікарні, члени сімей яких беруть участь у бойових діях, відправляв самостійно, із волонтерами чи у складі допомоги Обласного комітету профспілки охорони здоров’я на фронт медикаменти, дрони тощо.

Нещодавно, після проведення ретельного капітального ремонту, передали бійцям високопрохідну санітарну машину на базі УАЗа. Ми знаємо від наших дітей, які воюють на фронті, що у бойових умовах не комфорт, а невибагливість транспортних засобів до доріг, якості пального, придатності до швидкого та недорогого ремонту, – є чи не найголовнішими вимогами, від яких часто залежить життя наших бійців!

Ми віримо у мужність і незламність бійців ЗСУ, ми віримо у нашу перемогу над ворогом, саме тому, кожен із нас робить усе, щоб ця перемога стала якнайшвидшою!

Слава Україні!

Андрій Іринчин,
голова профспілкового комітету
КНП Міська дитяча клінічна лікарня