Інформаційний сайт
Комунального некомерційного
підприємства м. Чернівці

Фонд «Blau-Gelbes Kreuz e.V.» – братська допомога

Фонд «Blau-Gelbes Kreuz e.V.» та сотні благодійників із Німеччини, які з ним працюють, – надійні Партнери, які фахово розуміють проблеми медичного закладу та щодня підтверджують не лише важливе практичне значення всеосяжної підтримки для країни, яка другий рік поспіль страждає від агресії віроломного східного сусіда, але й демонструють високий дух солідарності з Україною, який панує у країнах ЄС та у їх мешканців, що має вирішальну політичну вагу.

Колектив Чернівецької міської дитячої клінічної лікарні, маленькі пацієнти та їх батьки високо цінують підтримку керівництва та працівників благодійного Фонду за допомогу провідному дитячому медичному закладу міста і висловлюють повагу та щиру вдячність за надважливу для України благодійну діяльність!

Співпраця Фонду та адміністрації Міської дитячої клінічної лікарні Чернівецької міської ради, яка була ініційована за сприяння Чернівецького міського голови Романа Клічука, це переконливо підтверджує. До лікарні адресно було доставлено медичні (поліфункціональні) ортопедичні дитячі ліжка, спеціальне холодильне обладнання. Наразі очікуються наступні важливі для лікарні поставки медичного та технологічного устаткування, іншої технічної допомоги. Все це допомогло нашому профільному дитячому лікувальному закладу  надавати медичні послуги дітям міста Чернівці й Чернівецької області та прилеглих регіонів інших областей адаптовано до значно збільшеної кількості числа пацієнтів у минулому, 2023 році.

Розпочався Новий, 2024 рік. Це рік великих сподівань українського народу на здобуття переможного для нашої держави миру, на реалізацію  євроінтеграційних прагнень України, на швидку відбудову економіки держави, зруйнованої агресором.

Тому ми ще раз висловлюємо усьому колективу Фонду «Blau-Gelbes Kreuz e.V.» наші щирі почуття вдячності за добродійну допомогу і підтримку медиків, за віру у перемогу України над віроломним ворогом!

Дмитро Білоус,
генеральний директор КНП Міська дитяча клінічна лікарня,
депутат Чернівецької міської ради