Інформаційний сайт
Комунального некомерційного
підприємства м. Чернівці

МИ – НЕСКОРЕНІ: ВИСТОЇМО І ПЕРЕМОЖЕМО!

22 червня у літньому театрі міста Чернівців  відбувся концерт учасників Всеукраїнського туру на підтримку ініціативи Андрія Мацоли, відомого львівського пивовара і мецената, який виступив спонсором туру «Нескорені».

У концерті взяли участь відомі українські гурти і виконавці виконавці – Друга ріка, Kozak system,  Марта Липчей та інші. Усі  зібрані кошти від концертів цього туру підуть на підтримку ЗСУ -закупівлю дронів.

Співробітники нашої  дитячої лікарні також відвідали концерт разом з членами сімей, отримали можливість гарно відпочити та долучитись до підтримки Збройних сил України .

Концерт проходив дуже динамічно: непомітно промайнули 3,5 години! Виконавці гурту Kozak System заряджали глядачів патріотичним настроєм.

Фронтмен гурту розповів про своїх друзів-побратимів, які сьогодні виборюють свободу для народу України. У залі панували патріотичний підйом, щораз, після кождого синглу, вибухала буря емоцій! Глядачі співали та танцювали разом з акторами.

Український рок у виконанні Марти Липчей нікого не залишив байдужим . Виконавиця у кращих традиціях демонструвала потужний вокал! Динамічні композиції змінювались рок баладами.

Із не меншим нетерпінням глядачі очікували виступ надзвичайно популярного гурту Друга ріка із Житомира! Лідер рок-гурту  Валерій Харчишин  виконував відомі хіти на прохання своїх фанів під бурю їх оплесків! Співали та пританцьовували практично усі присутні – дорослі та діти!

Глядачі отримали заряд бадьорості, море позитивних емоцій. Такі культурні заходи сприяють встановленню гарного психологічного мікроклімату у колективі, кращій згуртованості, бажанню працювати.

Після концерту – традиційне фото. Усі  співробітники лікарні – хто побував на концерті, висловили вдячність нашому колезі Андрію Унгуряну, заступнику генерального директора із стратегічного планування, голові комісіі з культурно-масової та спортивної роботи  профкому. Цей захід організовано та проведено за його ініціативою. Білети для співробітників лікарні та членів їх сімей завдяки ініціатору заходу ми отримали безкоштовно у подарунок від меценатів.

Нагадаю, що колектив нашої лікарні також бере активну участь у підтримці ЗСУ, –  зокрема у закупівлі дронів . У цьому році з бюджету нашої профспілкової  організації перераховано 30 тис. гривень на закупівлю 2-х FVP дронів-камікадзе.

Андрій Іринчин, голова профкому лікарні