Інформаційний сайт
Комунального некомерційного
підприємства м. Чернівці

Наша мета – бездоганна якість медичного обслуговування

Збільшуємо обсяги медичних послуг та покращуємо якість медичного обслуговування дітей, – під таким девізом сьогодні було проведено загальні збори колективу КНП Міська дитяча клінічна лікарня Чернівецької міської ради, присвячені підсумкам роботи за 2023 рік.

Доречно навести коротку статистику роботи за рік:

  • за звітний період до приймального відділення дитячої клінічної лікарні звернулися понад 19690 пацієнтів
  • було проведено 367600 клініко-лабораторних досліджень
  • виконано понад 6160 рентгенологічних обстежень та виготовлено 14 тис рентгенограм.
  • за рішенням профільних лікарів було надано 811 амбулаторних консультацій та було проліковано 11510 дітей у стаціонарних відділеннях лікарні
  • у невідкладних випадках та за показами стану здоров’я хворих дітей було проведено біля 3000 операцій для забезпечення успішності яких було затрачено понад 5000 наркозогодин.

Все це дозволило успішно виконати фінансовий план 2023 року надання медичних послуг, своєчасно і у повній мірі закупати необхідні ліки, медичні препарати та вироби, досягнути стабільної та ефективної роботи медичного персоналу, економічної та фінансової служби, технічного забезпечення функціонування лікувального закладу, а також своєчасно виплачувати заробітну плату усім працівникам.

У своїх виступах завідувачі відділень, заступники генерального директора, керівники служб та спеціалісти лікарні говорили не стільки про досягнуті у минулому році позитивні результати роботи, скільки аналізували перспективи подальшого розвитку, оцінювали необхідність запровадження інноваційних технік та технологій, наголошували на проблемах, над якими весь колектив зосереджує увагу сьогодні.

На завершення загальних зборів Дмитро Білоус, генеральний директор дитячої клінічної лікарні, подякував колективу за успішну і самовіддану працю та коротко охарактеризував кроки адміністрації, спрямовані на подальший розвиток медичного закладу.

Центр комунікації КНП Міська дитяча клінічна лікарня