Інформаційний сайт
Комунального некомерційного
підприємства м. Чернівці

РУМУНСЬКА ГУМАНІТАРНА МЕДИЧНА ДОПОМОГА

У відповідь на звернення Голови обласного медичного товариства «Ісидор Бодеа» Аурела Рошки, дитячого лікаря-нейрохірурга, заступника генерального директора з медицини Чернівецької міської дитячої клінічної лікарні до адміністрації і лікарів медичного закладу імені Доктора Александру Сіміонеску міста Хунедоара у Румунії, –  надійшла відповідь від керівника цієї лікарні  пана Раду Будае та невідкладно було надіслано до Чернівець гуманітарний вантаж із медикаментами та медичними виробами.

Місто Чернівці прийняло вже майже тридцять тисяч біженців із областей, де триває військова агресія, де мужні бійці ЗСУ та територіальної оборони відбивають шалені атаки ворога, ведуть самовіддану боротьбу за кожен метр нашої священної української землі!

Ця допомога румунських колег, як і підтримка усього світу, – підкреслив пан Аурел, – для нас є надзвичайно важливою і актуальною. Ми очікуємо значне число звернень батьків із дітьми, які прибули із областей де напружена гуманітарна обстановка, викликана бойовими діями, тому така конкретна і адресна допомога прибула дуже вчасно!

Детальніше з коментарем Голови обласного медичного товариства «Ісидор Бодеа» Аурела Рошки, дитячого лікаря-нейрохірурга, заступника генерального директора з медицини Чернівецької міської дитячої клінічної лікарні можна ознайомитися на сторінці лікарні у «Фейсбук».

Центр комунікації  КНП Міська дитяча клінічна лікарня