Інформаційний сайт
Комунального некомерційного
підприємства м. Чернівці

ВІДДІЛЕННЯ ДИТЯЧОЇ АМБУЛАТОРНОЇ КОНСУЛЬТАЦІЇ ПРАЦЮЄ!

21 грудня 2020 року о 9 голині ранку відповідно до наказу по КНП Міська дитяча клінічна лікарня розпочало роботу новостворене відділення дитячої амбулаторної консультації. Як поінформувала завідувач відділення Надія Проданюк, наш колектив вчасно підготувався до роботи: дотримуючись санітарних норм, консультаційне відділення обладнане окремим входом, адміністрацією лікарні затверджено графіки чергувань лікарів, до програми електронного обліку пацієнтів МСиМЕД заведено необхідну інформацію, проведено інструктажі із усіма працівниками. Подбали ми з колегами і про те, щоб умови для маленьких пацієнтів були психологічно привабливими: для маленьких відвідувачів безкоштовно працює кулер із свіжою питною водою, для батьків – кавомат, ми прикрасили кабінет квітами та фотографіями, для очікування – зручні диванчики.  Перші пацієнти Сергій Т. та Станіслав В. звернулися з батьками до амбулаторної дитячої консультації вже о дев’ятій тридцять.

Консультацію  першим пацієнтам надавали чергові лікарі відділення  Ігор Пастернак, уролог, Григорій Мотреску,  хірург, та лікар-інтерн Богдан Міглей.

Сьогодні лікарня здатна не лише надати весь необхідний спектр консультацій та провести клініко-лабораторне дослідження, але, – підкреслила Н.Проданюк, – при необхідності, госпіталізація у стаціонарі займе лічені хвилини, що значно зменшує ризики та підвищує ефективність таких медичних послуг. Наше амбулаторне планово-консультативне відділення матиме змогу приймати пацієнтів як із міста Чернівці й області, так і з будь-якої точки України, які направлені від сімейного лікаря до вузького спеціаліста, прийшли самостійно або записалися на прийом онлайн. У відділенні кожен пацієнт зможе отримати кваліфіковану консультацію хірурга, педіатра, нейрохірурга, уролога, невролога, нефролога, травматолога, гастроентеролога,   офтальмолога,   ендоскопістів та лікарів УЗД різної спеціалізації, у випадку необхідності можливе консультування інших спеціалістів чи госпіталізація хворого.

Важлива особливість роботи відділення – пацієнти та батьки дітей можуть скористатися сервісом електронного запису, який запрацює впродовж декількох найближчих днів. Після консультації пацієнти отримують висновок спеціаліста про проведену консультацію та усі виконані процедури.

Центр комунікації
КНП Міська дитяча клінічна лікарня